نقدی بر ثریا دختر هجده ساله ای
فرح نوتاش ـ 23.10.2024
!آقای بهرام رحمانی
:شما در بخش اول مقالۀ خود از قول شاه آورده اید که
من با حوادث بی شمار هوایی روبرو شده ام، ولی همیشه سلامت بیرون آمده ام. باید به معجزه اعتقاد داشت! ….آن هم بخاطر یک معجزه و خواست خدا و پیغمبر. شما را ناباور می بینم.
:و سپس در جایی که، او از حوادث بی شمار هوایی صحبت کرده است! شما توضیحی آورده اید
(اشاره به سوء قصد ناصر فخرآرائی، عضو حزب توده به شاه در 15 بهمن 1327)
ولی ناصرفخرآرایی هرگز عضو حزب توده ایران نبوده است. و نسبت دادن ترور او به این حزب، صرفن دسیسه ای برای غیر قانونی اعلان کردن فعالیت این حزب بوده است.
هیچکدام از احزاب سوسیالیست و کمونیست، نه معتقد به ترور افراد اند و نه ترور افراد، کمکی به اهداف آنان می کند. این حزب مثل تمام احزاب کمونیست در میان توده های شهر و روستا فعال بوده و با ممنوع شدن فعالیت این حزب در سال 1327، تا 1332 اعضای بسیاری از این حزب، در این سال ها دستگیر و زندانی شده اند.
و با کودتای سال 1332، این حزب تار و مار شده است. تیر باران ها، زندان های ابد و شکنجه مربوط به اعضای این حزب بوده است.
این توضیح در پرانتز، نا درست و ناروا است. و لطمه به هویت مبارزاتی ملتی است.اگر از آن شماست لطفا تصحیح اش کنید. و اگر نقل قول است، لطفا به احترام تمام اعدام شدگان، شکنجه دیده و زندانی شدگان و فرزندان محرومیت کشیده آنان ، در پی آن توضیح مختصری در واقعیت ماجرا بنویسید.
و نباید فراموش کرد که در بخش اول حاکمیت شاه جوان، قبل از سال 1332 ، مشاوران انگلیسی تمام اوضاع و رفتار او را مهندسی می کردند. ( مثل زمان ناصرالدین شاه.)
.تروریست اعظم جهان خود انگلیسی ها هستند
و چه بسا که این ترور سطحی و نافرجام هم، با مهندسی خود آنان برای برچیدن حزب توده ایران طراحی شده بوده است. ( مثل ترور امیر کبیر.) و تمام گفتار و کردار شاه جوان، بدون حضور پدرش، از بدو حاکمیتش در سال 1320 ، تحت تعلیمات انگلیسی ها، از طریق عناصرشان به عنوان مشاوران و وزرای شاه، به او توصیه می شده است. همچنان که بعد از سال 1332 مشاوران آمریکایی برای پیشگیری از گسترش کمونیسم ، ترویج مذهب ، از طریق انتشارات مذهبی را به او توصیه می کرده اند. و تمام خرافات در گفتار او ، تحت تعلیمات عوام فریبانه همان انگلیسی ها بوده است.
.این است نقش استعمار در پیشگیری از رشد ملتی
و در ضمن
ثریا بعد از جدایی از شاه، با هنرپیشه معتبر آلمان “میشل شل” دوستی داشت . و از طریق هم او به سینما راه پیدا کرد. و فیلمی هم بازی کرد. ولی موفقیتی به همراه نداشت. من آن فیلم را ندیده ام . ولی نقد آن را خوانده ام. ثریا در آن فیلم بیشتر نقش یک پرنسس را، تا نقش شخصیت فیلم بازی کرده بود!
موفق باشید
womens-power.farah-notash.com
www.farah-notash.com
Women’s Power